Menu Sluiten

3d Gevelreclame


3d gevelreclame

Informatie over 3D gevelreclame:

Het installeren van 3D gevelreclame is de beste manier om mogelijke klanten te bereiken. Ze zijn het meest effectief in stedelijke centra en op wegen die naar hen leiden. Ze zijn er in verschillende formaten en bevinden zich in gebieden met veel verkeer en mogelijke klanten. 3D gevelreclame is een van de weinige reclamevormen waar ongebruikelijke formaten mogelijk zijn om succesvol te zijn.

Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen die deze vorm van reclame biedt. Info over 3d gevelreclame

Wetenswaardigheden over 3d gevelreclame

Acrylox letters kunnen worden gefreesd of gelaserd in 3D gevelreclame in verschillende diktes, kleuren, en toepassingen. Deze gevelletter wordt gemaakt van een doorzichtig, lichtdicht acrylblad. Er zijn vele mogelijkheden voor diktes, vormen, en kleuren.

Doosletters kunnen worden gebruikt om reclame te maken voor uw 3D gevelreclame.

Leveranciers bieden zowel indirecte als direct verlichte versies aan. Deze letters zijn ideaal voor verlichting met de meest LED verlichtingstechnologie. De doorschijnende acryl en aluminium behuizing zijn beide beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren. De onverlichte opties zijn ook beschikbaar.

Uw billboard krijgt meer volume met 3D gevelreclame, bewegwijzering en doosletters.

Wat is het resultaat? Zowel binnen als buiten zullen klanten worden aangetrokken door de schaduw en de vorm van uw 3D gevelreclame.

Meer info over 3d gevelreclame nu op www.amsdigital.be.

Tags

3d Gevelreclame |