Menu Sluiten

Gevelreclame


Gevelreclame

Informatie over gevelreclame:

De meest effectieve manier om toekomstige klanten te bereiken is het plaatsen van gevelreclame. Deze hebben het meeste effect in stadscentra of op toegangswegen en zijn ideaal voor bijna elke soort campagne. Ze verschillen enorm van afmetingen, en bevinden zich altijd op plaatsen met veel verkeer en mogelijke klanten. Gevelreclame is een van de weinige vormen van reclame waarbij onconventionele formaten effectief kunnen zijn.

Hier volgen enkele van de voordelen van deze vorm van reclame. Info over gevelreclame

Informatie over Gevelreclame

De beste manier om dit effect te bereiken is het gebruik van een LED videoscherm. Het is de ultieme gevelreclame, en kan een caleidoscoop van beeldmateriaal afspelen. LED videoschermen zijn ook ideaal voor mediagevels, omdat ze door hun stabiliteit, krachtige videoverwerking en cloud ondersteuning overal kunnen worden geplaatst.

De LED media gevel is een uitstekende keuze voor deze toepassing omdat het aantrekkelijke animaties afspeelt, en een gebouw verandert in een herkenningspunt in de stad.

Dynamic digital signage is een relatief nieuwe technologie in de gevelreclame markt. Het gaat om een hardware software complex dat flexibele planning en remote control van uitgezonden content mogelijk maakt. De resulterende dynamische bewegwijzering is een unieke en krachtige manier om reclame te maken voor de producten en diensten van een bedrijf. In tegenstelling tot traditionele gevelreclame biedt dynamische digital signage een hoog niveau van aanpassing en flexibiliteit.

Een mediagevel kan enorm en complex zijn en HD video oppervlakken en LED displays omvatten. LED mediagevels bieden een eindeloze hoeveelheid creatieve opties voor gevelreclame. Ze hebben ook het voordeel dat ze energiezuinig zijn. LED gevelreclame maakt het ook mogelijk om boodschappen, merken en waarden te presenteren.

Ze kunnen tekst of afbeeldingen weergeven, of zelfs animaties bevatten. De mediagevel verhoogt de aantrekkingskracht van de stad, terwijl de architectonische kwaliteit behouden blijft.

Meer info over gevelreclame nu op www.amsdigital.be.

Tags

3d Geveldecoratie In Kunststof | 3d Geveldecoratie In Roest Vrij Staal | 3d Geveldecoratie | 3d Gevelletters | 3d Gevelreclame Acrylox | 3d Gevelreclame | 3d Printing |