Menu Sluiten

Kleefletters


Kleefletters

Informatie over kleefletters:

Als u op zoek bent naar een manier om uw product te onderscheiden van de concurrentie, vraagt u zich misschien af wat kleefletters zijn. Dit artikel gaat in op de verschillende soorten kleefletters en hoe ze op verschillende materialen worden aangebracht. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van de juiste kleefletters: Info over kleefletters

Kennisgeving over Kleefletters

Voor het kiezen of u voor permanente kleefletters of semi permanente kleefletters gaat, bepaal de omgeving waar het zal worden gebruikt. Extreem lage temperaturen en een hoge luchtvochtigheid zullen de prestaties van de lijm veranderen.

Warme en koude vloeistoffen, zware condensatie en overlopen hebben ook een effect op de lijm. Het is van cruciaal belang een lijm te kiezen die stabiel genoeg is om deze factoren te weerstaan.

Drukgevoelige kleefletters zijn vaak gemaakt van op rubber gebaseerde kleefstoffen. Deze lijmen worden gesmolten en op de achterzijde van de liner aangebracht. De acrylvoering wordt meestal met een emulsie aangebracht.

Dit is een mengsel van twee vloeibare stoffen dat op de liner wordt aangebracht. Vervolgens laat men het uit elkaar vallen en bezinken. Het gebruik van dit soort lijm is een uitstekende oplossing voor kleefletters. En u kunt kiezen uit vele andere lijmsoorten.

Zelfklevende kleefletters moeten compatibel zijn met het recyclingproces.

De beste kleefstoffen zijn bestand tegen temperaturen onder het vriespunt en kunnen worden gebruikt rond een container met een kleine radius. Drukgevoelige kleefletters zijn ook bestand tegen het gewicht van etiketten met een uitgebreide inhoud.

Meer info over kleefletters nu op www.amsdigital.be.

Tags

Belettering In Monomeer Vinyl | Belettering In Polymeer Vinyl | Gevelreclame Kleefletters | Kleefletters Etalage | Kleefletters Op Betonvloer | Kleefletters Provincie Antwerpen | Kleefletters Reclamepane |