Menu Sluiten

Totems


Totems

Informatie over totems:

Als u zich afvraagt wat totems zijn, bent u hier aan het juiste adres. Deze monolithische structuren communiceren de identiteit, het imago en de stroomrichting van een merk. Totems kunnen zowel een enkele eenheid zijn als verdeeld in afzonderlijke modules. Ze zijn vaak voorzien van verborgen zijposten en kunnen plaats bieden aan verlichte borden, accessoire artikelen en zelfs een binnenverlichtingssysteem.

Ze kunnen ook worden gerangschikt als verwisselbare modules.

Totems zijn uiterst goedkope en doeltreffende reclamedragers die merkmarketing en promotiecampagnes ondersteunen. De totems zijn bijzonder effectief tijdens beurzen, waar zij de aandacht trekken van mogelijkse klanten. Zij brengen ook een belangrijk stuk van informatie over, en zij zijn gemakkelijk te installeren. Info over totems

Gegevens over Totems

Totems zijn de absolute wereldklasse van de reclame.

Hun exclusieve look en elegante ontwerp zal de aandacht van een consument trekken. Ze fungeren als een professioneel visitekaartje voor het bedrijf, overtuigen om contact op te nemen en het imago van het bedrijf verder uit te breiden. U kunt bijvoorbeeld een reclametoren plaatsen op een plaats in uw bedrijf die druk wordt bezocht. Het ruimtebesparende karakter ervan zal uw bedrijf helpen kostbare verbouwingen en reparaties te vermijden.

Totems kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Ze kunnen verlicht of onverlicht zijn. Ze kunnen ook promotionele aanbiedingen, activiteiten en andere informatie bevatten. Ze worden gemaakt met metalen structuren en hoogwaardige materialen om jaren mee te gaan.

Een totem is een krachtig reclamemiddel.

De indrukwekkende uitstraling van de toren kan al van verre de aandacht trekken van voorbijgangers. Voor een maximale impact en effectiviteit moet een totem echter goed ontworpen en vervaardigd zijn. Dan kunnen uw klanten er hun voordeel mee doen. Het is niet moeilijk om u de voordelen van zo´n totem voor te stellen, dus overweeg het zeker in uw marketingstrategie.

U zult er blij om zijn.

Meer info over totems nu op www.amsdigital.be.

Tags

Buitenbewegwijzering Parkeerborden | Buitenbewegwijzering Richtingswijzers | Consoles Provincie Antwerpen | Formaten Totems | Leveranciers Consoles | Leveranciers Totems | Parkeerborden Bestellen Antwerp |